Noviconsult

Servicii

  Formular cerere ofertă

Consultanţă tehnică de specialitate, stabilire soluţii tehnice (documentaţii tehnice pentru reducerea consumurilor specifice de utilităţi/analize tehnologice, optimizarea transferului termic, stabilire soluţii optime pentru atingerea scopului propus).

 

 

 

 

Servicii de diagnosticare predictivă pentru echipamente cu elemente în mişcare de rotaţie (pompe, ventilatoare, suflante, valturi, turbine etc.)

 

 

 

 

 

 

Servicii de instruire personal pentru exploatarea şi întreţinerea echipamentelor furnizate.

 

Livrare echipamente loco beneficiar. În cazul achiziţionării de echipamente, livrarea lor se face la adresa beneficiarului sau la o locaţie stabilită de acesta.

 

Service şi asistenţă tehnică la montaj şi punere în funcţiune pentru echipamentele oferite - în conformitate cu standardele tehnice şi de calitate agreate de furnizori.

 

 

În calitate de Partener Autorizat de Service Grundfos

  • acordăm asistenţă tehnică (condiţii de instalare, condiţii de exploatare, condiţii electrice de comandă şi protecţie) a produselor Grundfos;
  • reglăm şi optimizăm parametrii de funcţionare a produselor Grundfos;
  • preluăm în service cazurile de produse defecte, solicitări de constatare sau reclamaţii, aflate în perioada de garanţie şi/sau postgaranţie;
  • furnizăm piese de schimb şi accesorii originale sau agreate de Grundfos

Pliant Grundfos (.ppt, 3.93 MB)

 
 
Contactaţi-ne şi convingeţi-vă de seriozitatea noastră!
 

copyright © 2008 Novi Consult SRL. Toate drepturile rezervate

site realizat şi găzduit de Beeline - Web design & more